Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Kauden päätös
17.09.2013 22:06 | Ari

No nyt olis sitten kausi 2013 ajettu! Kausi päättyi harmittavasti moottorin hajoamiseen viimeisellä kierroksella johtopaikalta. Jakoketju katkesi 10000rpm kohdalla joten,vaurioilta ei voinut välttyä.No kone tehdään uusiksi ja taioitaan siihen 20hv enemmmän ensi kaudelle,auto oli 60kg ylipainoinen

Kausi oli melkein täydellinen 10 lähtöä,joista tuloksena 9 voittoa,10 nopeinta kierrosta,5 luokan rata-ennätystä ja 9 paalupaikkaa(p..eleen Tommi;) Parannettavaa siis kaudelle 2014 on runsaasti. Autoon tehdään hiukan muutoksia ja kenties auto laitetaan myös vuokralle?

Uusi aihio ostettu tänään ja se valmistuu kaudelle 2014 A,B tai C-luokkaan. Joko ajetaan sillä itte tai vuokrataan jollekkin voittaja auto. Kun 2 Imppiä tehty,niin kolmannen jo tietää miten se pitäis tehdä jotta siittä tulee nopeampi kuin aiemmat... Rellu projekti siis siirtyy myöhemmäksi,mutta sekin valmistuu kyllä hiljalleen niin kuin iisakin kirkkoa.

 

 

KIITOS KAIKILLE KAUDELLA 2013 MUKANA OLLEILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE! TOIVOTTAVASTI KAUDELLA 2014 JATKETAAN SAMAAN MALLIIN.

 

 

 

 

 

 


( Päivitetty: 18.09.2013 21:03 )

 - Ari | Kommentoi Vauhtiajot
30.07.2013 22:19 | Ari

Vauhtiajot ajettu,ja pelit toimi taas hienosti:)  Molemmista Tourin Cars Open luokan lähdöistä tuli voitto,gt-luokassakin vauhti olisi piisannut kivasti.Jos autossa olisi kunnon slicksit niin kierrosajasta voisi vähentää reilusti. Ainoastaan etujarrulevyt halkesi porausten kohdalta.Nyt jarrut on purettu ja täytyy rakentaa eteen  racinki levyt oikein amuliiti keskiöillä..

 

Nyt näyttäis siltä jotta viimekauden öljynpaine/lämpöongelmasta on päästy.Nyt voi itse keskittyä ajamiseen mittareiden vilkuilun sijaan.Ahvenistolle etujarrut päivitetään niin kestää ajaa sitten kaikki kierrokset täysillä ja ehkäpä jarrutusmatkakin lyhenee....niin ja nyt mennään sitten siellä alle 1:30... se on varma

Vauhtiajoissa taas tuli uutta intoa alkaa rakentamaan 5 Rellua valmiiksi,Gt-luokassa ensi vuonna näytetään mistä kana kusee.....


 - Ari | Kommentit (1)Kommentoi Kemoran tapahtumat
17.07.2013 20:55 | Ari

Kemoran kisat takana,ja hienostihan se meni...verrattuna viime vuoden Kemoran kisaan,jolloin kotiin tuotiin 2 rikkinäistä moottoria:(  No nyt ei tarvinnu tuoda kuin yksi rikkinäinen Yamahan moottori.C-luokan autosta irtosi eka lähdössä 7 kierroksella alavesiletku ja vedet tuli ulos.Pasi ajoi maaliin asti ja voitti luokkansa:) Tiesi minulle vähän illaksi lisää hommia,jotta saataisiin pojalle Sunnuntaiksi auto taas kuntoon. 4 mäntää+pyttyryhmä sulanut totaalisesti.

Omaa autoa muutin Jurvan jälkeen sen verran jotta laitoin hiukan vaihteistoon pitempää välitystä.Perjantaina testasin ensin miltä välitykset tuntuu,no pitkältähän ne tuntui.Aika oli 1:19.41/ huiput 192,4 km/h

Ei muuta kuin auto pukeille ja vaihteisto auki ja Jurvan välitykset takaisin.Näillä välityksillä alkoi auto tuntumaan hyvältä,4-vaihde liian lyhyt lähtö suoralle(menee rajoittimeen) ja sen vuoksi videoilla kuulee kuinka paljon kierrokset tippuu kun vaihtaa 5-vaihteen.No mutta aika oli näitten muutosten jälkeen 1:18.84/ huiput 192,7 km/h.

Sitten alkoi odottaminen miten nopiaa Nummiston Mikon "uusi" majuri Kemoran kiertäisi...ja ooteltiinhan me Mikkoa klo:4:30 asti.Lauantai aamuna viralliset harjoitukset oma aika 1:18.91  joten hyvillä mielin lähdittiin aika-ajoon.Aika-ajoista paalupaikka,Nummisto 0.3s perässä.Kisasta tulisi näillä näkymin tiukka.Nyt onnistui ekaa kertaa autolla lähtö valoista kunnolla,no toki vahingossa koska kierrokset oli rajoitinta vasten ja sitten kytkimellä liiraamalla liikkeelle......ristus jotta lähtee;) Mikko jäi hiukan Leinon Tommin taakse ja pääsin heti karkuun ja sain ajaa alusta asti omaa ajoa peiliin vilkuilematta.Maaliin voittajana n.11sekunnin turvin.

Toinen lähtö oli sitten  ensimmäisen toisinto.

Nyt sitten valmistaudutaan Seinäjoen Vauhtiajoihin vaihtamalla autoon tiuhat välitykset ja ehkä hommataan kunnon slicksit jos vain saadaan rahat kasaan.APUA,APUA,APUA........;) 

Neljä kisaa takana ja molemmilla teamin autoilla tuotu ne I pytyt kotio,tästä hyvä lähteä jatkamaan sarjaa Ahvenistolle uusin kujein.Toivottavasti saadaan sinne tuo uusi moottori valmiiksi,ja C-luokan autoon varakone.Vai pitäiskö hommata siihen ilmajäähdytteinen niin voi sitten ajella ilman vesiä.............vai mitä sanoo Pasi;)


 - Ari | Kommentit (2)Kommentoi Jurvan tapahtumat
16.05.2013 21:28 | Ari

No nyt olis sitten yhdet kisat ajettu,ja hyvinhän se meni.Perjantaina pääsin ajamaan vain 3 kierrosta kunnes Hayabusan moottorista meni vaihteisto hajalle ja matka loppui siihen.Ei auttanut kuin ottaa moottori pois ja alkaa purkamaan sitä.Isäntä ja Pasi lähti hakemaan Nurmosta osia moottoriin,onneksi oli yksi kone purettuna kotona. ja me purettiin Jarin kanssa moottori valmiiksi ja putsailtiin enimmät metallit pois moottorista.

No kun osat saatiin sitten Jurvaan,niin piti lähteä sorvailemaan vielä yhtä holkkia 1,5mm lyhkäsenmäksi klo:21 aikaan.Onneksi entisellä työkaverilla oli sorvi ja hommat saatiin tehtyä.Sitten takaisin varikolle ja moottorin kasaukseen,moottorin sain kasattua yön aikana....no nukkumaan pääsin lauantai aamuna klo:8,herätys klo:11.00 joten 3 tuntia unta ja sitten auton kimppuun.Onneksi kaikki osat olivat pääsääntöisesti tulleet paikoilleen ja moottori tuntui pelaavan.

Lauantain vapaisiin harjoituksiin pelko persiissä jotta mitähän seuraavaksi hajoaa....no ajoin kaksi kierrosta ja auto toimi ja kello tykkäsi joten pois radalta.Ja sitten alkoi aika-ajon odottelu,jota päästiin ajamaan vasta klo:20.30 Aika-ajossa ajoin 2 kierrosta ja aika oli oma ennätys,toki optimi aika olisi ollut huippu 1:15 ja jotain päälle.Ainakin autossa olisi potentiaalia kunhan vain ajolinjat osuisivat joskus kohdilleen.Alustan muutokset ja leveämpi rengas toimii hyvin,ainakin kuskilla nyt enempi luottoa mutkassa renkaan pitoon.

Sunnuntaina ekaan lähtöön siis paalulta,hieman nukahdin lampulta.Mutta muuten onnistui hyvin,ekaan mutkaan johdossa ja sitten sai ajellakin omaa ajoa välillä peilistä tarkkailen missä Tommi luuraa....no ei näkynyt.;) autoa säästellen maaliin voittajana.

Toinen lähtö oli ensimmäisen uusinta,joten siitä ei sen enempää kerrottavaa..

Teamin toinen auto jota Pasi siis ajaa C-luokassa toimii kuin junan vessa,ja kuski alkaa pikku hiljaa oppimaan rata-ajon metkut.Pasi voitti myös molemmat lähdöt,Kemoraan hyvä lähteä parantamaan viime kauden tulosta.Hieman alustaan päivitystä niin hyvä tulee,camperia täytyy saada lisää taakse.

Toivottavasti Kemoraan kaikki saisivat kaluston kuntoon,niin saataisiin hyvää kisat aikaiseksi.Omaan autoon muutosta tulossa välityksien suhteen ja uusi tehokkaampi moottori,no luotettavuus on sitten seuraava kysymysmerkki.


 - Ari | Kommentoi Huomenna Jurvaan
09.05.2013 22:05 | Ari

No nyt olis "romut" kärryllä.....Sen verran koitin tunkalla jotta vaihteet menee päälle,ajetaan koneeseen seokset sitten kohdilleen radalla.Kiirekkin meinasi tulla,auto kävi vasta tiistaina ensi kerran uudella eculla/softalla....Renkaat toivottavasti tulee aamulla matkahuoltoon,toiset pitäis tulla kaukokiidolla ehkä huomiseksi?

Auton ulkonäkö hieman muuttunut kaudesta 2012 sekä sisältä että ulkoa.

 


( Päivitetty: 09.05.2013 22:14 )

 - Ari | Kommentoi


©2019 Alanen motorsport - suntuubi.com