Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: kissu
Kotisivut: http://twdrpg.suntuubi.com/

28.04.2016 18:51
Juuri ovensa avannut The Walkin Dead - roolipeli ottaa mielellään vastaan porukkaa! Roolipeli on vieraskirjapohjainen ja aloittelijaystävällinen.
-Kissu ja Jäppä

Yksityinen viesti

07.06.2015 18:02

Nimi: Ilari

19.02.2014 09:53
Kesää ja kauden alkua odotellessa, miltä näyttää.

Nimi: keijo

13.12.2013 22:43
Terve! Mistä löytys imppiin osia, etupään osi. esim nopeampaa ohjausta?

Vastaus:

EI IMPPI TARVI NOPEAMPAA OHJAUSTA!!!! Vakio on kyllä riittävän nopea.
Omat tukivarret pienillä muutoksilla toimii,on kevyet.Meidän autoihin olen tehnyt putkivarret,koska alkuperäiset olleet ruosteisia. Uuteen autoon jää näillä näkymin vakiot joita jatkan ja laitan unibalnivelet päihin.

Yksityinen viesti

17.07.2013 16:21

Nimi: Jaakko Ristimäki
Kotisivut: http://SJK-Nurmo/

11.10.2012 18:35
Eipä löydy vastaavaa tallia Pohjanmaalta.

Vastaus:

hyvinhän kyllä meillä teami toimii .Toki ei ilman mahtavia yhteistyökumppaneita tätä vois näin aktiivisesti harrastaa.
Vielä kun ehtis Viljamille alkaa rakentamaan 5 rellua,niin sitten olis kaikille lapsille omat kilpurit jo valmiina.

Yksityinen viesti

11.10.2012 18:32

Nimi: Jari jaskari

08.04.2012 14:12
Kävimpä kurkkaamas!

Nimi: Esa Torkko

16.11.2011 13:19
ei oo enää oikialta ajettava.on se kiertäny maata.meille tuli kokemäeltä.kiitokset infosta.

Nimi: Esa Torkko

15.11.2011 19:28
levyjarruilla ja hammastangolla.muistatko minkä hammastanko on.

Vastaus:

Onko auto vielä oikealta puolen ajettava?
Tehtiin silloin fiat 127 tangolla ja jarrutkin seiskasta.
Myytiin lappajärvelle ja sieltä tais mennä Lahtisille Vimpeliin?

Nimi: Esa Torkko

15.11.2011 19:24
Meillä pihas fiat 850 kortti ss/jm 19.12.94 Alanen Ari

Nimi: Tienaa rahaa!
Kotisivut: http://www.tienaalahjakortteja.co.cc/

03.11.2011 00:40
Tienaa rahaa täyttämällä kyselyjä/galluppeja. Saat palkkioksi pisteitä jotka voit vaihtaa lahjakortteihin! Itse saan 20-50€:n edestä lahjakortteja kuukaudessa! Kannattaa kokeilla!

www.tienaalahjakortteja.co.cc

Nimi: Risto

07.10.2011 20:17
Kiinnostaisko keskeltä ajettavan sumbin kori. Autossa putkirunko ja edessä tankki syylärit ja lauhduttimet. ns. stiletto kori, takapää
nousee ylös. Ei moottoria ja laatikkoa. SS Kortti 6597 num.

Nimi: Ari

03.10.2011 09:58
Rellu?

Vastaus:

Juu
http://1.bp.blogspot.com/_hbkPCZsvP9w/SwlAQ5xKcXI/AAAAAAAACCs /mq82 nUjlMTI/s1600/renault5maxiturbo03fw1.jpg

Nimi: Kimmo

07.09.2011 09:12
millaista videokameraa käytät?

Vastaus:

Joku sonyn kamera,mallia en muista.Kasetille nauhoittava, kuva on hyvä kun tv:stä kattoo.Laatu heikkenee kun lataa videon nettiin,pitäis ostaa parempi joskus.

Nimi: Matias Känsäkoski

29.07.2011 16:00
Moro!

Olen rakentamassa vanhasta jokkis impistä harraste autoa ja kyljet ovat ruttuset kuten arvata saattaa... joten möisikkö noita lasikuitu kylkiä? tai tiedäkkö ketään kuka myy?

Vastaus:

Kyllähän noita kylkiä on tehty/myyty.
Mitä kaikkea kuituosia olis auto vailla
Nyt ei varastossa yhtään sarjaa,täytyis muutenkin tehdä varalla jos tulee paha osuma
sarjalla hintaa 600e sis.luukut,etulokasuojat ja takakyljet.

Nimi: Kimmo

07.07.2011 10:36
Tuollainen tuli locost puolelta vastaan.... http://historicrata.phpbb.fi/index.php

Nimi: Kimmo

12.06.2011 17:20
Koska saadaan incar kuvaa?

Vastaus:

Valitettavasti kamera oli kiinni vain B/C:n eka lähdössä.A-luokan lähtöihin ei ehtinyt kameraa kiinnittämään sattuneesta syystä ja B/C:n toiseen lähtöön oli akku tyhjä
Laitan videon heti kun saan sponsorilta uuden tietokoneen, mihin voin purkaa videon( kesälomalla ei viitsi työmaan koneeseen käydä purkamassa )
muutenkin tylsää kattomista kun edessä vaan tyhjää rataa,jossain horisontissa Nummisto välillä vilahtaa....

Nimi: Sami 302

07.06.2011 23:33
Iske tosta C-autosta motti A-auton perään jos se kerran on muuten paremmassa lyönnissä noin niinkun ajettavuuden puolesta...?Sillä rykäset B-luokkaan syöttelemään ni etköhän siellä ihan kilpailukykynen olisi.Eipä tossa C:n tasossa kauheasti hurraamista ole ni ei siellä ainakaan "kilpaa" pääse tai joudu ajamaan.

Vastaus:

Täytyis laittaa myös laatikko, ja kori ylipainoinen B-luokkaan 80kg
Voishan sitä lähteä B:hen mutta voitosta ei pysty ajamaan näillä eväillä. Ei viitsisi antaa tasoitusta noin paljon, isompaa moottoria ei enää tälle kaudelle pysty hankkimaan. Käytännössä sarjan pronssista voisi lähteä ajamaan,hopeen ja kullan osoitteet tiedossa.
C-luokan autolla,aina kun jättää B:n auton taakse niin sehän se kummasti piristää päivää...
C-luokan autoon voisi laittaa vaikka toyotan vakiokoneen ja ajelis sitten sillä.olisi ainakin vakio-auto luokkaan sopiva
Jos kisoihin lähdetään , niin ei sinne terveisiä lähdetä ajamaan.Ja vehkeet pyritty rakentamaan niin jotta niillä myös pärjäisi.A-luokan auton rakensin koska laskin,jotta sillä oltaisiin ainakin Jurvassa ja Ahvenistolla pytyillä.No nyt ei vehkeet pysynyt nipussa koska konetta ei ehditty säätämään,perjantaina Jurvassa autolla ajettiin ensimmäisen kerran.Silloinkin laatikosta puuttui 1 ja pakki(olivat kotona palasina).heikompi hermoinen olisi jättänyt auton kotiin.
Jotainhan se kertoo autojen tasosta jos liikkeelle lähdetään 2:lla ja C-luokan auton vanhalla moottorilla niin silti pysytään V8:sien ja A:n autojen perässä/ edellä
Sitten kun tosissaan lähdetään B:hen ajamaan, niin silloin ainakin vehkeet on tehty semmoisella tekniikalla jotta niillä voisi voittaa jos vain ranteet on kunnossa.
nythän siellä ajettaisiin jollei olisi tullut sääntömuutosta


Nimi: Sami 302

07.06.2011 11:16
No voihan perk...
itellä kun aikoinaan koneita kajahteli niin porukka aina "lohdutti" että tää on motorsporttia...ei kyllä auttanut pätkääkään!
Meinaatko vetää isojen poikien A:ssa vai tutussa ja turvallisessa C:ssä???

Vastaus:

Joo hiukan sapettaa...nyt niitä koneita alkoi sitten menemään,viides kausi alkoi ja tähän asti vain yksi kone rikko.Nyt sitten heti kaksi,nythän sitä on sama missä ajelee kun autoja muutenkin vähän joka luokassa,B:ssä tosin ei voi oikein näillä koneilla laittaa Nummistolle kampohin.Ollaan kumminkin tehoissa 100hv jäljessä ja ranteet ne on Mikollakin Jos tekniikkaa alkaisi suunnittelemaan uusiksi jo ensi kautta varten,sukisuki niin sitten ainakin härnäämään pystyisi

Nimi: Kimmo

06.06.2011 21:05
Kovaa kulkee... Ei muuta kun stemppiä jatkoon ei voi muuta  Uus ahdettu vaan nokalle ja A:ssa kärkeen. Siinä on sitten nieleskelemistä vastustajilla  Toimiko tommin vehkeet kun ei antanut sulle kunnon vastusta?

Vastaus:

ei mene kun jää Nummistolle yli 20sek.Ei kai sitä nyt konetta voi nokalle laittaa
Tommilla oli vielä vehkeet vaiheessa,ei ehtinyt testaamaan ennen Jurvaa metriäkään.Jarrujen lämpöjen kans ongelmia ja alusta vielä hienosäätöä vaille.
Tuo vanha/"uusi" auto oli kyllä alustaltaan aivan toista maata kuin C-luokan auto.Kertaakaan ei lähtenyt takapää irti mutkissa,kun taas toisella autolla perä lipsuu koko ajan.Tuli tosin sama kierros-aika vaikka nelosta piti pitää koko ajan päällä kun kytkennät oli pyöreät ja kone röpötti.
No siitä meni sitten kisassa 2 mäntää,nyt ei ole osia kuin yhteen koneeseen ei varmaan tuon ahtimen kanssa viitsi enää leikkiä,ajellaan vain yhdellä autolla loppukausi

Nimi: SAmi 302

05.06.2011 23:48
Terve Ari!
Ei kannata jatkossakaan panostaa talven aikana vehkeisiin kun kerran ajasta lähti pari kymppiä pois tekemättä juuri mitään C-luokan autolle
Ei oikeen ollut vastusta tarjolla C:n puolella.Tota tahtia kun jatkaa niin eipä ole mestarismiehestä epäselvyyttä!
Aika tasa laatusia näytti olevan sun kilpurit,vai mitä hämminkiä oli A-luokan ratsussa...?

Vastaus:

Kummasti nuo ranteet talven aikana kehittyy
A-luokan autosta räjähti tuo ahdettu kone lauantain aika-ajoissa.Laitettiin vanha vapari kone kiinni jotta pääsi ajamaan.No tuokin moottori räjähti sitten toisessa lähdössä.Eka A:n startissa laatikosta meni nelosvaihteen kytkennät hajalle ja kone röpötti niin tulin kesken lähdön pois.Molemmissa lähdöissä olisi kyllä pytyille päässyt ilman ongelmia.
Autossa on nyt niin hyvä alusta/ jarrut, jotta jos kone olisi vähänkin toiminut niin oltaisiin menty vaparinakin alle 1.20 helposti.Ahdettuna 1.18nurkille
Jatkossa varmaan ajellaan tuolla korilla ja tekniikasta ei vielä tietoa.
Meni budjetti viikonloppuna nollille kaksi konetta ja laatikko

Nimi: Kimmo

20.03.2011 13:15
Joko alkaa vehkeet olemaan iskussa??

Vastaus:

Toinen auto Alastaron jäljiltä vielä linja-autossa,siihen pitäis vaihtaa toinen takapyörän laakeri, ja etujarrujen poljin sylinteri. Vaihdetaan jos jaksetaan/ ehditään
Toisen auton kimppuun päästy 2viikkoa sitten,auto palottu alkutekijöihin..Kaikki menee takapäästä uusiksi,taka-apurunko/palkki valmis.Tukivarsia pitäis alkaa tekemään jossain vaiheessa,jos nyt saisi tukivarret oikeaan asentoon.
Moottori kokolailla kasassa,painekoteloa alan tekemään tällä viikolla kun tuli hommattua ac/dc tiggi,niin alumiiniäkin voi hitsailla.
Vaihteistoon melkein kaikki osat haalittu,välilaippa tehty.
Meinaa olla aika vaan kortilla,kun pitäis tehdä vielä tuo Avk:n lintta valmiiksi tässä sivussa,niin ja lapsen hoidot päälle.Hallitus laittoi oman yrityksen joten tyttäret on aina kotona kun olen itsekkin.eli päivällä ei tehdä mitään autojen kanssa no onneksi on vielä yöt jäljellä.
Voi olla että jurvaan ei tule valmiiksi,pitää ajaa sitten samalla autolla A ja C luokka

Nimi: Juha

11.02.2011 20:15
Morjens. Sulla on todella hienot talli sivut. Mites koneen turbottaminen sujuu. Mulla jää tää kausi väliin finanssi kriisin takia.(Ellei ihmeitä tapahdu) terv. Fiasta man

Vastaus:

sivut on mitä on>maksaa paljon jos joku guru tekisi hienot.
Koneen lyön nippuun ens viikolla,just sain männät/palotilat pinnoitettua.Ahdin jo sovitettu koneen kylkeen ja painekotelo valmistumassa.Hieman vaatii vielä rakentelua mutta eiköhän se jo Jurvassa räjähdä Vanhaan autoon tulee täys purku/kasaus operaatio jotta saadaan edes jonkinlaiseksi A-luokkaan.Laikka tulee laulamaan jonkin verran.....
Kahdessa luokassa yritetään ajaa,joten lakki kouras täytyy kierrellä jotta onnistuu.Onneksi noita yhteistyökumppaneita on löytynyt joten kiitos siitä jotka ymmärtää Motorsporttia

©2019 Alanen motorsport - suntuubi.com