Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Evo I haettiin Merikaarrosta,maksoi 120e.Sain myytyä siitä moottorin/vaihteiston 250e,rahoilla haettiin peltiä pohjaan ja kynnyksiin.Kori kun oli seisonut heinikolla jo useamman vuoden.Pohja oli lahonnut aika pahaksi joten päätettiin tehdä kokonaan uusiksi.

Tukivarret ja navat putsasin pöntössä jossa oli ruokasoodaa ja vettä.Akkulaturista -napa ruosteiseen osaan ja +napa rosteripeltiin joka oli pöntössä.Kemiallinen reaktio irroittaa ruosteet yllättävän hyvin!! kun ei ole noita hiekkapuhallus vermeitä,niin pitää putsata näin.Etuvarsiin laiton uniball-nivelet,taakse jäi kumipuslat.Takatukivarret vaihtui Ahveniston remontin jälkeen bmw:n tukivarsiin+uniball-niveliin.

Oli sisältä ruostunut,pyörä irtosi johto paikalta p"##"¤# Jos olisi kestänyt 20m pidempään,niin olisin voittanut kauden 2007 C-luokan mestaruuden..

Yamahan moottori tuli Ruotsista ja hewlandi oli ollut jo aiemmin kiinni NSU:ssa jolla ajoin rallisprinttiä.Imppi oli eka kilpuri jota aloin tekemään omassa tallissa Nurmossa,aiemmat autot rakennettu Alajärvellä.

Lasikuitu hommia en ollut tehnyt koskaan aiemmin,oli pakko opetella kun tuntui noi valmiit kyljet/lokarit+luukut melko kalliilta.Kyselin muotteja lainaksi mutta kukaan ei lainannut,ostin sitten omat.Yhtään susi kappaletta ei ole tullut ja laatukin maalaus valmista.

Tässä autossa oli aika paljon ruostevaurioita (Evo II:ssa oli sit vielä enempi,siitä siis oma tarina) ,mutta en parempaakaan jaksanut etsiä(olis kyllä ollut,mutta maksais).Omalle työlle ei tule hintaa...siis hitsaamaan.Isäntä ajoi Alajärven-Nurmon väliä kiitettävän useasti(pari kertaa viikossa) ja toi osia mitä oli tehnyt.Autoon yritetty tehdä niin paljon itse osia kuin mahdollista.esim vaihdelaatikon poskilevyt isäntä väänsi jotta fordin lukko saatiin sopimaan..

Auto valmistui nopeasti mutta testaamaan ei ehditty ennen ekaa kisaa.Ei toiminut oikein hyvin,seokset oli välillä laihalla (syy oli impin oma tankki),öljy valo vilkkui (ei ollut loiskelevyä).Seuraavaan kisaan vaihdettiin jaz:in turvatankki ja tehtiin öljypohja uusiksi+uusi pakosarja.Sen jälkeen auto on toiminut,ja sillä on oltu lähes aina pokaaleilla..C-luokan mestaruus 2008 (kaikista lähdöistä voitot)

Tässä pieni video!

Get the Flash Player to see this player.

Tässä oli jotain tarinaa tästä projekstista,lisää tulee Evo II:sen kohtaan..