Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

No niin,Kemoran kisat takana ja hienosti laitteet lauloi. Mentiin Kemoralla jo perjantaina koska autolla ei oltu ajettu talven muutosten jälkeen metriäkään(lukuun ottamatta tallista pois ajoa) Autossa oli paljon uutta(tai siis toisten vanhoja) mahdollisesti hajoavaa palikkaa.Mm.Nestekytkin,toinen perän-välitys,moottori.

Ensimmäisen vedon jälkeen laatikko auki ja välitykset vaihtoon,painon lisäys tuli heti ilmi liian pitkinä vaihdeväleinä.

Toisessa vedossa aika parani sekunnin verran koska auto jaksoi nyt mennä isoilla vaihteilla paremmin.Alustaan ei tarvinnut koskea ollenkaan,kori jäykistynyt eikä auto mene enää niin kuin "Rapalan vaappu"

Lauantaiksi vaihdettiin uudet etujarrupalat,koska jarru tuntumaa en saanut omasta mielestä niin hyväksi kuin se on ollut.Vai johtuisko nyt painon muutoksesta,2500 palat ainakin oli täysin rakoilla,pitää vaihtaa Jurvaan 3000:set. Aamun harjoituksissa ajettiin etupalat sisään,siis vain 60% jarrutuksia....ei oikein onnistunut,pitihän sitä vähän räyhätä.

Aika-ajoissa sain ajettua aikalailla puhtaita kierroksia ja aikakin oli hyvä>Oman luokan paalu ja B:ssäkin olisi riittänyt kolmanneksi.

Itse kisassa lähtö meni persilleen,kytkin tuntuma vielä hakusessa.Ekaan mutkaan Nummiston ja Tuikan perässä,Nummisto karkasi heti eka kierroksella tavoittamattomiin.Tuikan perässä ajoa,edelle pääsin ennen lähtösuoraa.Pääsuoralla Markku tuli rinnalle ja ajattelin,että kyllä se nostaa ensin...ei nostanut ja osuttiin hieman ennen nopeaa(hurja tunne) Seuraavassa kurvissa Mustosen Juha meni ulkoa Fiestalla edelle.Sitten karuselli mutkissa Markku hieman leveäksi ja pääsin edelle ja ajamaan Mustosen perään.Loppu kisa omaa ajoa ja maaliin kolmantena ja C-luokan voittajana.

Illalla käytiin vetämässä hiukan karaookkea teltalla ja tulihan sitä tehtyä uudet sanat Tv:n kokoiseen haitariin vai mitä Mikko;)

Sunnuntain lähtöön kolmas ruutu,paikat eka lähdön kierros-aikojen mukaan.Oma aikani 0.6 sek.parempi kuin viime vuonna B-luokan autolla,diffuusori siis toimi.....

Lähtö meni taas reisille,ekaan mutkaan Mikon perässä.Vauhti ei riitä enää suorilla B:n autoille,Nummisto karkuun ja Mustonen Fiestalla kontissa kiinni.Pääsuoralla Juha tuli rinnalle ja jätin jarrutuksen vähän liian myöhään,tais tulla molemmille hieman tilannetta.Juha meni edelle ja lähti ajamaan takaa Nummistoa,loppu kierroksilla auton takapäästä kuului ylimääräistä jyrinää.Ajattelin että renkaat irtoaa,mutta kiinni pysyi(taitaa laakerit huutaa.)Maaliin kolmantena ja oman luokan voittajana.

Tulokset:Aika-ajot:http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1529148

Lähtö 1:http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1529149

Lähtö 2:http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1533031

Kausi alkoi niin kuin pitikin,auto on todella nopea ja pitää kellottaa mitä ajat on kun otetaan tuo 50kg painoa pois.Jurvaan vaihdetaan kireämpi moottori jos saatais kulkua suorille lisää,siellä ajetaan tosissaan lähtö voitosta.

In car videota laitetaan kun saan  tietokoneen johon kamera käy,takakamera ei kuvannut lainkaan:(

 

 

©2018 Alanen motorsport - suntuubi.com