Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vauhdin mahdollistavat seuraavat loistavat yhteistyökumppanit !!


 

 JuuTools on teollisuuden kunnossapidon asiakkaita palveleva koko Suomen kattava yritys. JuuTools toimittaa vaativimmatkin koneet ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti. Toimintaamme kuuluu myös kunnossapitotuotteiden maahantuonti.Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa.

http://www.juutools.com/


 

 

   Seinäjoen Lasipalvelu Oy on Nurmossa sijaitseva hiottujen lasien, erikoislasien ja tasolasien tukku- ja vähittäisliike. Tehtaamme valmistaa ja myy hiottuja laseja huonekaluteollisuudelle sekä erityislaseja lasiliikkeille ja rakennusteollisuudelle. Myymme myös raakalasia sellaisenaan. Palveluihimme kuuluu lisäksi tuulilasipäivystys.        

http://www.slpteam.fi/


 

 

 

 

 

 

 

Autokaari Oy on Seinäjoella toimiva täyden palvelun autotalo.  Merkkiedustuksemme ovat JaguarLand Rover,  Mazda, ja Skoda.

Liikkeessämme on myös laadukas, vaihtuva valikoima tarkastettuja ja huollettuja vaihtoautoja. Tarvittaessa tarjoamme ostamallesi autolle helpon ja luotettavan rahoituksen.

Autokaari on myös valtuutettu BMW Service huoltoliike Seinäjoella. Myös alkuperäiset BMW varaosat löytyvät meiltä.  

Tervetuloa Autokaaren tyytyväiseksi asiakkaaksi!

http://www.autokaari.fi/

 

 


Kodin ja vapaa-ajan asunnon hankkiminen on elämän suuria päätöksiä. Ota Finnlamellin ammattilaiset tueksesi, me tunnemme hirsitalot !
Meiltä löytyy laadukkaat hirsitalot, huvilat, kesämökit, saunat ja muut pihapiirin rakennukset vakiomallina tai juuri sinun toiveittesi mukaisena mallina.
http://www.finnlamelli.fi/

 http://www.slpteam.fi/

 


Pohjan RakennuskoneOy on seinäjokelainen rakennuskonevuokraamo. Meillä on laaja valikoima erilaisia rakennuskoneita kuten esimerkiksi maantiivistyskalustoa. Me myös korjaamme erilaisia rakennuskoneita ja myymme niitä satunnaisesti.Lisäksi harjoitamme timanttiporausta ja -sahausta. Teemme esimerkiksi

betonipurkutöitä ja piikkaustöitä.http://www.pohjanrakennuskone.com/


 

Timanttiporaus- ja -sahauspalvelut lisättiin yrityksenpalveluvalikoimaan vuonna 1990. Tätä nykyä yrityksen palveluksessa on viisi henkilöä, joista kolme tekee timanttiporauksia ja -sahauksia ja kaksi vastaa töiden vastaanotosta, konevuokrauksesta, huollosta ja korjauksista.

http://www.pohjanrakennuskone.com/index.php


 

 

 Teollisuuden asennus ja kunnossapito

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennukset sekä huollot, putkitukset ja tarvikkeet

Keskusvoiteluasennukset, sähköhuolto.http://www.smservice.fi/


 

Custom Metals Oy on vuonna 2003 perustettu teräs- ja metallitöiden osaaja. Tuotantotilamme sijaitsevat Mäntsälässä. Ammattitaitoinen henkilöstömme on kilpailukykymme perusta.

Tarjoamme teräsratkaisut valmistuksesta asennukseen. Teollisuuteen valmistamme koneita, laitteita ja osia.

http://www.custom-metals.fi/


 

Alajärvellä toimiva Kujakon Oy suunnittelee ja valmistaa mekaanisen puunjalostusteollisuuden jatkojalostuslaitteita. Kujakon Oy tarjoaa kokonaispalvelua, johon kuuluvat linjakokonaisuuksien suunnittelu, valmistus, asennus, käyttöönotto, koulutus ja huolto. http://www.kujakon.fi/


 

 Jatkamme legendaarisen Autotarvike P. Salon toimintaa Hyllykalliolla osoitteessa Nurmontie 118. Virroilla 20.6.2005  aloittanut Ahokkaan Automies Ky siirrettiin kartalla 100 km lähemmäs napapiiriä...Nämä kaikki meiltä:Varaosat ja tarvikkeet.Renkaat ja vanteet.Ammattitaitoinen huolto kaikkiin merkkeihin. http://www.ahokkaanautomies.fi/


Automaalaamo Lampi Oy toimii Nurmossa ja Lehtimäellä. Aikaisemmin toimimme monelle jo tutuksi tulleella nimellä Lakeudenautopalvelu. Syksyllä 2010 toiminta laajeni toisella korjaamolla Lehtimäeltä, joka toimi aikaisemmin Automaalaus J. Valkeinen -nimellä. Suoritamme kolarikorjaukset ja maalaukset kaikkiin merkkeihin, olipa kyseessä henkilö-, pakettiauto tai moottoripyörä.

Olipa kyseessä kasko-, liikenne- tai ilkivaltavahinko, vain yksi käynti luonamme riittää. Teemme Cabas-laskelman vauriosta, jonka teko kestää 10-20 min. Tarvittaessa järjestämme korjauksen ajaksi sijaisauton.


Valmistamme eri urheilulajeihin yksilöllisiä peliasuja, joiden toteutuksessa huomioimme asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin.Tietokoneohjatun suunnittelun ja sublimaatiopainatus tekniikan avulla voimme toteuttaa yksilöllisiä ja monivärisiä asujahttp://www.fibe.fi/


 

Urheilumedian saralla puhaltavat nyt uudet tuulet. Xtremedia on uusi vauhtilajien parissa toimiva yritys, joka on perustettu palvelemaan urheilijoita ja urheilumediaa

Xtremedian takana on yrittäjä Pasi Pippuri, joka on toiminut freelance toimittajana/valokuvaajana vuodesta 2003 lähtien. Jo ennen yrityksen perustamista yrittäjän kuvat ovat ehtineet levitä laajalle. Kuvia ja juttuja on julkaistu ennen yrityksen perustamista noin 300 kappaletta eri medioissa aina paikallislehdistä suurlevikkisimpiin urheilujulkaisuihin. Kuviin voi törmätä moottoriurheilun parissa toimivien yritysten nettisivuilla, lukuisten urheilijoiden nettisivuilta ja sosiaalisista medioista tai vaikkapa kuljetuskalustojen kylkiteippauksista

http://www.xtremedia.fi/?page_id=2
Rakennusliike Ruuhilehto Oy on ammattitaitoinen rakennus - sekä remontointipalveluja tarjoava yritys Ähtärissä. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti Ähtärin sekä lähikuntien alueella.

 
 http://rakennusruuhilehto.yhteystietopalvelu.com/index.php 

 


 

Tieliikenteen tavarankuljetusta.

 http://www.alajarviopas.com/tiedot/raimo-perala-oy/


 

KANSISET

Erikoisosaamista autojen ja moottoripyörien sylinterinkansien kunnostuksissa, virityksissä/ koneistuksissa.

Avoinna: Ma-Pe, klo 11-17.00 (muina aikoina sovittaessa)

Pakettien lähetys: Ainoastaan matkahuollon kautta, osoite, Kansiset, matkahuolto Nummela

Yhteystiedot: Kansiset, Laitamaantie 43 02820 ESPOO

p. 0400-425570 kansiset@gmail.com Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 


 

 Suomen vihreäitä kultavarantoja, metsiä, on jalostettu Passimon mekanisointilaitteilla vuodesta 1989 lähtien.  Mihin sahan terä kosketuksensa päättää, siitä Passimo aloittaa.Nykyaikainen tuotantolaitoksemme palvelee asiakkaitaan myös metalliteollisuuden alihankkijana sopivissa sarjoissa. http://www.passimo.com/


Hinaus ja Tuuppaus Seinäjoki on hinauspalvelun ammattilainen ja auttaa autoilijoita kaikissa poikkeustilanteissa. Hoidamme henkilö-, pakettiautojen ja raskaan kaluston hinaukset sekä tielle nostot. Meiltä myös apuvirran antoa sekä ovenavauspalvelut. PÄIVYSTYS 24 h 


ABC Seinäjoki sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa Valtatie 19 ja Vaasantien risteyksessä. Tarjolla on hyvää ruokaa ja palvelua läpi vuorokauden. Seinäjoki tunnetaan useista kesätapahtumista, kuten Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot Tutustu myös kokoustiloihimme. 


ThermiSol Oy on vuonna 1962 perustettu, EPS:n (expanded polystyrene) valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Vuodesta 2009 alkaen ThermiSolin tuotevalikoimaan ovat kuuluneet myös muut muovieristeet, Platina, Titan ja XPS.http://www.thermisol.fi/


 

Pinus on merkki tietotekniikan asiantuntijuudesta. Asiakkaille tämä tarkoittaa palvelujen löytymistä saman katon alta, luotettavasti ja joustavasti. Pinus –yritykset tarjoavat  helpon ja luotettavan ratkaisun yrityksen koko ICT-toimintoon ja tarvikkeet  toimiston päivittäisiin tarpeisiin. Palvelukonseptiemme tavoitteena on taata asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuus kaikissa tilanteissa.

Kuuntelemme, ratkaisemme, toimimme. Ota yhteyttä! 


 

 

 

Finnkatsastus on luotettava, palveleva, yksityinen ja kotimainen katsastusasema Alajärvellä.

Täyden palvelun katsastusasema tarjoaa kaikkien ajoneuvojen katsastukset, rekisteröinnit, omistajanvaihdokset, vakuutukset ja asiakasinformaatiota. Katsastuksen voi hoitaa mukavasti ajanvarauksella tai drive in -periaatteella.FinnKatsastus Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä 4 hyvää, asiantuntevaa ja motivoitunutta työntekijää, jotka haluavat panostaa erityisesti asiakaspalveluun. Toimintatavoitteena on, että henkilökunta palvelee asiantuntevasti ja ystävällisesti ja asiakas palaa taas uudelleen tarvitessaan palveluita.

http://www.finnkatsastus.fi/


 

 

 

 

Viinikan Kone Oy on Ähtärissä toimiva maansiirtoalan moniosaaja. Urakat suoritetaan huolellisesti ja sovituissa aikatauluissa pysyen.

Palveluitamme on mm. kunnallistekniikka, maansiirtotyöt, kaivuu- ja perustustyöt, pohjarakentaminen, sora- ja sepelitoimitukset (kaikki sepelikoot), seulotun mullan toimitukset, dumpperipalvelut, sadevesijärjestelmät sekä jätevesijärjestelmät

http://www.viinikankone.fi/


Myymme uudet moottoripyörät, moottorikelkat, mönkijät sekä vaihteelliset mopot, mopoautot ja skootterit. Tutustu sivuillamme alati vaihtuviin käytettyjen moottoripyörien, moottorikelkkojen sekä mönkijöiden valikoimiimme.

http://www.jokiniemimotors.fi/


 

 

 

Carcom Oy premium-tason autokorjaamo

Koulutetut mekaanikkomme tekevät autosi huollot, korjaukset ja vianetsinnän käyttäen nykyaikaisia korjaamolaitteita.
Käytämme Bosch tai muita alkuperäislaatuisia varaosia ja teemme huollot autovalmistajien ohjeita noudattaen. Näin uudenkin auton takuu säilyy, samoin kuin merkkikorjaamossa.

http://www.carcom.fi/


 

http://www.fonecta.fi/yritykset/Evij%C3%A4rvi/478212/Sahkoasennus+Tapio+Mustajarvi


 

Rakennus Paavola

http://www.yritysopas.com/tiedot/rakennus-paavola/


Rakennusliike T.J.Väliaho Oy

http://palvelu.balanceconsulting.fi/palvelu/html/public_company_information.jsp?yritysid=05841212


Kuljetusliike K&F Hirsimäki Ky

http://www.kuljetusopas.com/tiedot/Hoisko/Kuljetusliike_K_F_Hirsimaki_Ky.html


 

 H uoltoliike T. Aho Ky

http://www.yritysopas.com/tiedot/Alajarvi/Huoltoliike_T_Aho_Ky/ 


      Autoyhtymä Mertaniemi Ky

http://www.yritysopas.com/tiedot/Alajarvi/Autoyhtyma_Mertaniemi_Ky/


Carjami

http://www.nettiauto.com/yritys/carjami


  

 

 

©2018 Alanen motorsport - suntuubi.com