Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Evo II:sen hain Pinsiöstä,ei maksanut mitään,vaikka oli noin hyvä korinen;)

 

Korin rakentaminen jäi tällä kertaa aika pitkälle Isännän harteille Alajärvelle.Kun minulle oli tuota perheenlisäystä siunaantunut.Enää ei oikein ollut ylimääräistä aikaa auto projekteihin.

Aluksi laikattiin kaikki ruostuneet pellit pois,kuvassa vielä sisäkyljet+keula laikkaamatta.Koriin jäi käytännössä vain katto koskemattomaksi,mitä nyt vähän meni pakkelia.

Tämä projekti oli siinä mielessä helppo kun oli visiot päässä valmiina.Piti vain sanoa puhelimessa isännälle,että miten tekee;) kaikkiin pelteihin ajettiin jäykiste urat Isännän tekemällä sikkikoneella.Näytin kuvat ja sanoin tee tommonen,ja tekihän se vieläpä sähköllä toimivan.

Tein Nurmossa autoon valmiiksi tukivarret,taka-apurungon,koneen,sähköt,kuitu-osat,jarrut,jne.Ei tarvinnut muuta kuin pultata kiinni koriin.

Aina kun menin autoa rakentamaan niin tuli oltua vuorokausi yhteen putkeen tallissa.Hitsaamista kun oli aikas lailla,mutta puhdasta pelliä on kiva hitsata.

Autosta pyrittiin tekemään niin kevyt kuin mahdollista,tukivarret väänsin putkesta ja kuitu-osat tein vielä ohuenmaksi kuin mitä Evo I:seen,navat tehtiin alumiinista samoin pedalboksi ja Avon alumiiniset iskarit.Jarrusatulat myös alumiiniset Wilwood/prätkän nelimäntäiset.Sähköistäkin sain karsittua muutaman kilon.Paino Jurvassa 590kg

Moottori oli jo valmiiksi kasattu Yamahan kitti osilla/wisecoilla,laatikon otin Evo I:stä lainaksi.Laatikkoon tosin tehtiin uusi lukko/erinlaiset poskilevyt(painon säästö 8kg)

 

 

Viimeisellä viikolla ennen ensimmäistä kisaa 36h yhteen menoon nukkumatta.Ei ajatukset oikein enää kulkenu.

Ennen Jurvaa ei ajettu metriäkään!!! Tässä listaa mitä kisoissa mennyt hajalle,kaudella 2009

Jurva:Perjantaina meni vetonivel,Lauantaina vedet ulos+jarrulevyt/navat vaihtoon,Sunnuntaina vedet ulos+Eka lähdössä meni kytkin.

Kemora:Perjantaina meni kytkin vaijeri poikki+kaasuvaijerin kuori luisti(oli luistanut jo Jurvan toisessa lähdössä),Lauantaina meni kisan jälkeen sixpakki(voiton kunniaksi;),Sunnuntaina meni aamun warmupissa moottori:(

Ahvenisto:Perjantaina meni vaihdekeppi poikki+laatikkoon kytkentä renkaaat,Lauantaina ei mitään vikaa,Sunnuntaina warmupissa meni vetonivel.

Alastarossa:Harjoituksissa vedet pihalle,kisa lähtöön jälleen kuntoon.

+joka kisoissa vaihdettiin jousia useampaan otteeseen/iskareita säädettiin.Tekemistä on siis ollut riittämiin

Yhteenveto kaudesta:5 kertaa hinurilla varikolle,mutta silti joka kerta podiumilla lukuun ottamatta Jurvan ekaa starttia.Kausi meni yli odotusten, mestaruus B-luokassa ja kovasti sepittäen.

Tässä videon tynkää projektista +etusivulle tulossa parhaat incar väläykset 2009!!(Jurvassa ei ollut kamera kiinni,sattuneesta kiireestä johtuen)

 

 

Get the Flash Player to see this player.